Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Controle gynaecoloog

24 oktober 2014
Vandaag weer controle in het ziekenhuis bij de gynaecoloog. Alles weer helemaal goed gekeurd. Kleine smurf ligt met zijn hoofd naar beneden, is aan het indalen, maar ligt nog niet 'vast'.
Ik heb veel last van voorweeen, dus ik hoop dat hij niet besluit om langer dan 40 weken te blijven zitten, van mij mag hij nu wel komen. Ik ben het wachten zat haha

Dit weekend vind ik wel een mooi weekend om geboren te worden, dus kom maar kleine uk.

Verder hebben Djay en ik weer een best buikgriepje te pakken gehad, een paar dagen maar, maar heftig, ik hield niks binnen en zat zowat om het uur op de wc... Ook Djay had een flinke spuitluier... Arm kind...
Nog een beetje de nasleep aan het verwerken, Djay was nog wat hangerig vandaag, niet veel eten, maar verder ok.

Misschien was dit het waarvoor ik zaterdag ook zo beroerd was en in het ziekenhuis moest komen voor controle, misschien was dat het begin wel...

Naar het ziekenhuis

18 oktober 2014
Vandaag onverwachts naar het ziekenhuis.
Vannacht heb ik echt hele erge krampen en harde buiken gehad, dit begon vrijdag avond, het kwam en verdween toen weer even. Ik dacht dat het voorweeen waren, dus heb mijn nacht maar uitgezongen...

Maar 's morgens was ik hartstikke beroerd, misselijk en duizelig, stond te tollen op mijn benen. Dus ik heb de afdeling in het ziekenhuis gebeld en die zeiden dat ik maar gelijk even moest komen. Snel even oppas voor Djay (tante Bo, daar waren we op dat moment) en mijn broer en moeder gingen met me mee naar ziekenhuis.
Ik mocht gelijk aan de CTG, dat klonk allemaal goed, mijn hartslag werd daarbij ook gecontroleerd, omdat die nogal bonzend en snel was, mijn bloed werd nagekeken op ijzer (dit was goed), en de echo van kleine smurf was gelukkig goed. Na een paar uur mocht ik weer naar huis, maar ik moest bellen als ik andere klachten kreeg of het erger werd...
Verder die dag rustig aan gedaan en bleef alles ook rustig...
 

Naar het ziekenhuis

18 oktober 2014
Vandaag onverwachts naar het ziekenhuis.
Vannacht heb ik echt hele erge krampen en harde buiken gehad, dit begon vrijdag avond, het kwam en verdween toen weer even. Ik dacht dat het voorweeen waren, dus heb mijn nacht maar uitgezongen...

Maar 's morgens was ik hartstikke beroerd, misselijk en duizelig, stond te tollen op mijn benen. Dus ik heb de afdeling in het ziekenhuis gebeld en die zeiden dat ik maar gelijk even moest komen. Snel even oppas voor Djay (tante Bo, daar waren we op dat moment) en mijn broer en moeder gingen met me mee naar ziekenhuis.
Ik mocht gelijk aan de CTG, dat klonk allemaal goed, mijn hartslag werd daarbij ook gecontroleerd, omdat die nogal bonzend en snel was, mijn bloed werd nagekeken op ijzer (dit was goed), en de echo van kleine smurf was gelukkig goed. Na een paar uur mocht ik weer naar huis, maar ik moest bellen als ik andere klachten kreeg of het erger werd...
Verder die dag rustig aan gedaan en bleef alles ook rustig...
 

Naar het ziekenhuis

18 oktober 2014
Vandaag onverwachts naar het ziekenhuis.
Vannacht heb ik echt hele erge krampen en harde buiken gehad, dit begon vrijdag avond, het kwam en verdween toen weer even. Ik dacht dat het voorweeen waren, dus heb mijn nacht maar uitgezongen...

Maar 's morgens was ik hartstikke beroerd, misselijk en duizelig, stond te tollen op mijn benen. Dus ik heb de afdeling in het ziekenhuis gebeld en die zeiden dat ik maar gelijk even moest komen. Snel even oppas voor Djay (tante Bo, daar waren we op dat moment) en mijn broer en moeder gingen met me mee naar ziekenhuis.
Ik mocht gelijk aan de CTG, dat klonk allemaal goed, mijn hartslag werd daarbij ook gecontroleerd, omdat die nogal bonzend en snel was, mijn bloed werd nagekeken op ijzer (dit was goed), en de echo van kleine smurf was gelukkig goed. Na een paar uur mocht ik weer naar huis, maar ik moest bellen als ik andere klachten kreeg of het erger werd...
Verder die dag rustig aan gedaan en bleef alles ook rustig...
 

#nachtouder

09 oktober 2014
Omdat ik toch weer eens (klaar)wakker lig, het wordt steeds lastiger om lekker te slapen, het lijkt wel of mijn lichaam zich voorbereid op de komende slapeloze nachten, dacht ik, ik ga de babysite weer eens bijwerken, want dat is ook alwer een tijd geleden.

26 september is eindelijk lekker mijn verlof ingegaan. Heerlijk! Ik was er aan toe. De eerste verlofweek heb ik heel veel geslapen, ik was zo moe. Een totale rust kwam eruit. Nu de 2e week heb ik weer meer energie, wat resulteerd in wakkere nachten, ik heb gewoon geen slaap. Maar dan de laatste paar uurtjes voordat mijn kleine dondertje wakker word natuurlijk wel en dan kan ik bijna mijn bed niet uitkomen. Dus die compenseer ik dan weer in de middag, als Djay zijn slaapje doet. Meestal lukt dat dan wel.

Ook blijkt dat je in je verlof weer tijd hebt voor dingen die nog moesten, achterstallige dingen. Ik heb heel veel opgeruimd in huis, veel weggegooid ook, buiten staat een berg grofvuil te wachten op de gemeente, die dat morgen komt ophalen.
De babykamer is ook inmiddels klaar, tenminste in-room, want kleine smurf komt lekker bij mama op de kamer voorlopig. Mijn kamer is dus veranderd in een baby-mama-kamer, erg leuk. Mijn bed staat op klossen, het wiegje staat, ziekenhuiskoffer is gepakt, zeiltje ligt in bed, tractaties voor op de peuterschool van Djay liggen klaar en de beschuit met muisjes zijn in huis. Ben ik nog iets vergeten? Oh ja...en de adressenlijst voor de geboortekaartjes ligt klaar...

Er zijn heel veel dingen die gedaan / geregeld moeten worden voor de komst van zo'n kleine, maar dat is natuurlijk wel leuke voorpret. Ik geniet ervan.

Nu de baby-dingen allemaal klaar zijn, heb ik ook eindelijk tijd voor Djay's babyboek (schaam schaam, nee die had ik nog steeds niet gemaakt), en wat is dat leuk. Ook het vakantieboek van afgelopen zomer ben ik gelijk maar aan het inplakken, allemaal leuke herinneringen voor later. Als ik zo door ga, dan hebben de kids straks honderden fotoboeken, Oeps! Maar wel leuk natuurlijk!

Omdat ik nu toch wakker-wakker ben, ga ik ook nog maar even verder met de fotoboeken. Ook hier op de site zal ik nog even wat leuke foto's plaatsen...

Ps: Djay doet het super op school, hij vind het nu ook sinds 2 weken leuk, en niet meer huilen als ik 'm wegbreng en zwaait mama pittig uit bij het raam. Grote jongen heart

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.