Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Grote jongen

18 augustus 2014
Vandaag was de grote dag dat Djay voor het eerst naar de peuterspeelzaal mocht. Hij moet 2 ochtendjes naar school, op maandag en donderdagochtend.
Dat was nog wat om 'm achter te laten. Huilen, dikke tranen.

Als je erover nadenkt is het ook eigenlijk zielig. Je dumpt een kind in een ruimte, met 2 vreemde volwassen vrouwen en een beg van 10 vreemde kinderen. De een heel druk, de ander heel rustig. Je kindje begrijpt er helemaal niks van. Leg het ook maar eens uit...
Hij was dan ook dolblij dat ik 'm weer kwam ophalen, hij sprong om mijn nek en liet me niet meer los, dikke tranen van blijdschap... Dan breek je toch wel ff hoor...

Hopen dat dat snel beter gaat...

Nog 100 dagen!

01 augustus 2014
Nu is het aftellen echt begonnen. Nog maar 100 dagen tot mijn uitgerekende datum. Nu komt het steeds dichter bij!

Even een korte update

30 juli 2014
Allereerst, mijn knie. Nou dat gaat best wel weer redelijk op zich. Heb een paar keer fysio gehad en dat heeft wel wat geholpen. Ik moet alleen niet te lang lopen, dan krijg ik weer last. Het knikje is in ieder geval zo goed als weg. Dus hopelijk is een operatie niet nodig...

De kleine groeit lekker, inmiddels alweer de 25 weken voorbij. Buikje groeit aardig. En het is een echte voetballer. Is erg druk in mijn buik, soms helemaal tot het zeer doet.

Djay heeft zijn kleine broertje vorige week ook eindelijk voelen schoppen, hij werd er verlegen van. Zo lief!

Dat was 'm even voor nu

Pfff dat ook nog!

20 juni 2014
3 weken terug heb ik een verkeerde beweging met mijn rechterbeen gemaakt, als gevolg een hele zere knie en een knik, en dagelijks zak ik er gewoon doorheen en krijg een pijnscheut.
Nu is waarschijnlijk mijn meniscus gescheurd en dat kan alleen operatief worden verholpen, maar dat kan natuurlijk niet tijdens de zwangerschap.

Ik moet maandagochtend naar de huisarts, dus word vervolgd, misschien dat er toch even een tijdelijke oplossing / verlichting ingezet kan worden...

20 weken echo

18 juni 2014
Vanmorgen de 20 weken echo gehad en die was helemaal in orde! Dus helemaal blij hier.
Alles zat erop en eraan, en alles wat gesloten moest zijn was inderdaad mooi dicht! Een gezond kindje moet nu nog even verder gaan groeien en rond 8 november geboren gaan worden. Dat de tijd maar snel mag gaan.

Djay was mee en vond het allemaal maar spannend, mama op een bed enzo...maar later ging hij rustig spelen en kwam af en toe even kijken hoe het ging. Mijn moeder was ook mee, dus kon ook een beetje op Djay letten.

Daarna even boodschappen gedaan, want we moesten +- een uurtje wachten voor de verloskundige, ook die was weer dik tevreden. Over 4 weken weer terug voor controle.
Ik moet wel deze week even het ziekenhuis bellen voor een afspraak bij de gyneacoloog, kijken vanaf wanneer de controles daar verder gaan.

Ik ga nu langzaamaan alles in orde maken voor de 2e kleine man!

 

Djay mocht even helpen bij de verloskundige

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.