Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

VK & plezier

21 mei 2014
Zo, vanmorgen alweer vroeg op pad. Ik moest om kwart over 10 bij de vk zijn voor de maandelijkse controle. Alles voelde weer goed, hartje gehoord (eindelijk nu wel...) en qua gewicht ook helemaal goed bij mezelf. Bij Djay was ik rond deze week al ruim 10 kg aangekomen, nu zijn dat er nog maar 2. Nou moet ik zeggen dat ik bij deze zwabgerschap minder rare eetbehoeftes heb. Maar ja...dat zegt niks over het verdere verloop ;)
Djay was lekker mee, die was zoet met het ikea-keukentje in de spreekkamer. Zo lief.

Na de vk doorgefietst naar Monkeytown om ff lekker met Djay te spelen. Daar flink lang gebleven, veel te lang eigenlijk, maar hij was zo lekker aan het spelen, dan het middagslaapje maar ff later. Komt wel goed.

Nu zelf ff op de bank met een filmpje, terwijl Djay slaapt...

Genieten...

18 mei 2014
Zo zeg, wat een heerlijk weer is het vandaag, gister was het soms nog wat frisjes met de wind erbij, maar nu is het gewoon snikheet!
Van mij mag het lekker zo blijven de komende maanden.

Vanmorgen heerlijk even met Djay naar de Kynologenclub geweest, daar werd vanalles georganiseerd vanwege 'Dag van de hond', erg leuk, heel veel water, dus Djay nat tot op zijn luier. Kan er niet mee zitten, het was ook hartstikke warm.

Vanmiddag kwam zijn papa nog ff langs voordat hij weer moest werken. Lekker even in de tuin gezeten, en een badje voor Djay. Dat kan weer, dus de grootste lol.

Nu ligt Djay lekker te slapen, dat duurt nog wel even denk ik voordat hij wakker wordt, en ik zit zenuwachtig te zijn voor morgen. Echo bij Twinkelster in Purmerend om te kijken of Djay een broertje of zusje krijgt. Spannend!!!

Morgen dus meer nieuws...

 

Van ledikantje naar stoer peuterbed

13 mei 2014
Eer-eergister heeft mama een nieuw bed voor je gehaald, een stoer peuterbed!
Mama dacht ik zet 'm alvast in elkaar, dan kun je er een beetje aan wennen en gaan we binnenkort een nachtje proberen. Maar jij vond het allemaal zo leuk dat je gelijk die avond in het 'grote' bed wilde slapen.
Het ging perfect! Je bent er maar 2 keer uitgekomen en de volgende avond maar 1 keer, daarna niet meer.
Mama is super trots op jou! heart

CB voor Djay en echo voor Smurfje 2

30 april 2014
Vanmorgen een drukke ochtend. Half 9 moest ik bij het CB zijn voor Djay's 2 jaar-controle bij de arts. We waren de eerste dus rustig uitkleden de kleine man en toen kon ie zijn luiertje nog ff rond hobbelen en spelen.
Het wegen was een vak apart, pfff...als een boer iets niet kent... haha, maar uiteindelijk gelukt. 12,5 kilo, helemaal goed! Toen nog ff meten, dat ging makkelijker, want mama kon er naast staan, 84 cm. Lengte en gewicht in prima verhouding met elkaar.

Toen naar de arts, even met de blokjes en de bal spelen en toen uit een boekje de dingen opnoemen. De arts was helemaal tevreden. En zei nog even dat hij een grote woordenschat heeft #trotsemama en hij heel goed loopt en dat ze verder ook alles goed vond. Ogen nagekeken en zijn hartje klopte ook ;) Top!

Weer aangekleed en door naar opa, daar op oma wachten, want die zou mee gaan naar de echo om 10 voor 11. Spannend. 12 weken echo. Ik had het hartje zelf gister al even kunnen horen met de angelsound, dus de ergste stress was er al een beetje af.
Nou en smurfje 2 is super gegroeid, wat een verschil met een maand geleden zeg. Geweldig. Alles zit er op en er aan, 2 armpjes, 2 beentjes etc.
Geeft tocg wel weer een gerust gevoel.

Nu ff een paar weken doorbijten voor de volgende echo bij Sandra in Purmerend om te kijken of smurfje 2 blauw of roze mag dragen ;)

Hieperdepiep Hoera 2 jaar!

29 april 2014
Gister was het zo ver en werd mijn babyboy alweer 2 jaar! Wat een mijlpaal ook weer.
Super!
's Morgens nog ff lekker rustig aan gedaan, want we zouden het, anders dan vorig jaar, gewoon lekker op 1 moment van de dag vieren. Tussen 15 en 18u. Manzat voor die kleine.
Alle visite kwam keurig optijd en hadden allemaal mooie kado's mee, hij is mega verwent! Heel veel Toet Toet auto's en aanvullingen gehad, super leuk. En ook natuurlijk nog andere mooie kado's. En als klap op de vuurpijl hadden we een mega gave Cars taart. Die vond ie super.
Zelf de kaarsjes uitgeblazen #trotsemama

En het was natuurlijk heerlijk weer, dus de 'grote mensen' en de kids konden lekker buiten zitten/spelen/dollen. Heerlijk!

Alles bij elkaar: weer een geslaagde verjaardag!

 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.