Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

2e controle vk

23 april 2014
Gister weer op controle bij de vk geweest. Alles gaat prima, bloeddruk en gewicht waren goed. Helaas het hartje nog niet kunnen horen, maar dat gaf ze al aan, dat dat misschien nog te vroeg was. Helaas.
Mijn buik/baarmoeder voelde verder ook goed, lag wel al hoger dan verwacht, voelde smal en lang, ipv meer in de breedte, maar bij Djay was dat ook zo volgens de zwangerschapskaart van toen, dus dat zal ook wel weer bijtrekken.

Nu op naar de 12 weken echo. Volgende week woensdag. Spannend...

11 weken

19 april 2014
Ondanks dat ik het soms langzaam vind gaan, vliegt de tijd eigenlijk voorbij.
Vandaag alweer 11 weken zwanger van smurfje 2. Zal het allemaal nog goed gaan daarbinnen?
Ik voel me in ieder geval geweldig! Nog wel snel moe, maar ik merk dat dat wat minder word. Gelukkig, want er was hierdoor wel wat achterstallig huishouden blijven liggen, maar dat heb ik vandaag hersteld. Alles is weer opgeruimd en netjes.

We gaan wel weer een drukke week in:
Morgen Paasbrunch met de fam bij ons thuis, dinsdag naar de verloskundige, zaterdag inkopen voor Djay's verjaardag, want die word die maandaag erop alweer 2! ik zei het al, de tijd vliegt. Mijn kleine babyboy wordt 2, geen dreumes meer, maar een peuter...
Toch wel weer spannend allemaal, ik hoop dat ik het deze keer droog kan houden op zijn verjaardag, maar met al die hormonen betwijvel ik dat ten zeerste..

Fijne Paasdagen allemaal!

5 weken

09 maart 2014
Vandaag 5 weken zwanger van mijn 2e smurfje. Wat gaat de tijd laaaaangzaam... Ik wil zo graag voorbij die 12 weken, maar ik zit er nog zo ver vandaan. Ik voel me verder ontzettend goed en zwanger. Net als bij mijn vorige zs geen last van misselijkheid, wel ontzettend moe, een onstilbare dorst en ontzettend last van mijn darmen. Mijn buik begint ook al aardig te bollen, dus ben benieuwd hoelang ik het nog geheim kan houden. De eerste afspraak bij de vk is gemaakt, daar moet ik de 24e heen en de 31e heb ik de eerste echo. Spannend!
 

Oma Wilma

07 april 2014 17:28:25
Jazeker eerst maar de 12 weken door Renee, wel weer erg leuk en ben erg blij voor je.  

En ja Djay voor jou is het ook heel leuk, mag je lekker de grote broer wezen.
Een super trotse Oma 😀

YES!

01 maart 2014
Zwangerrrrr!! Gister begin avond een zs test gedaan. Ik zat nog 2 dgn voor mijn NOD, maar had het gevoel dat het raak was en kon dus niet wachten. nou, ik hoefde niet eens 2 min. te wachten, plusje was gelijk al duidelijk. Lief smurfje, blijf je alsjeblieft plakken? Je bent o zo gewenst....

3e inseminatie

14 februari 2014
Vandaag 3e inseminatie gehad. Zal het nu eindelijk gelukt zijn?
Ik hoop het zo. Ik verlang zo naar een brusje voor Djay...
3 keer is scheepsrecht zeggen ze, en op deze 'bijzondere' dag, moet het haast wel goed zitten...
We weten het over ongeveer 2 weekjes...

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.