Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Terugblik

14 december 2013
Jeetje, wat vliegt de tijd. 2013 is echt heel snel gegaan. Ik weet het, we zijn er nog, maar over ongeveer 2 weken gaan we het nieuwe jaar alweer in.
Wel zin in, maar het mag wel iets langzamer allemaal, want wat word je snel groot!

We blikken even terug op 2013

In december 2012 kregen we de sleutel van ons nieuwe huisje, na flink klussen en opknappen zijn we daar begin januari ingetrokken. Het voelde gelijk als thuis, al was (en is) nog niet alles klaar en naar het zin. Wij zitten daar lekker met z'n tweetjes.

In februari je eerste carnaval, en je hebt nog een prijs gewonnen ook, dat gaan we in 2014 nog maar eens proberen over te doen. 

27 maart deed je je eerste stapjes los, 1 dag voor je 11e maand, in het begin wat onwennig, maar al snel had je het lopen eigen gemaakt. Wat kun jij goed lopen zeg!

1 jaar! Op 28 april vierde we je eerste verjaardag! Wat een feest en wat was het gezellig druk! Zowat de hele familie is langsgeweest op jouw feest en je bent goed verwent. Nu word je alweer bijna 2...

Wat hebben we nog meer gehad in 2013? Oja... Heel wat tanden / kiezen rijker, je woordenschat word steeds groter en het praten gaat ook steeds beter. Je bent een echt dreumes, wil lekker alles zelf doen, eten doe je ook al helemaal zelf. Kortom...je bent al een echte stoere bink! Maar je blijft mama's babyboy, mijn kanjer ❤️

Op naar 2014. Een nieuw jaar vol verassingen, ontdekkingen en vooruitgang.

 

CB + update

25 juni 2013
Hallo allemaal, het is alweer een tijdje geleden dat ik wat op de site heb gezet. Nieuwe foto's zitten er voorlopig niet in, want dat lukt op de een of andere manier niet met een ipad, jammer, want er zijn weer veel mooie foto's.
Hopen dat ze de app snel afhebben ;)

Maar goed, even over de kleine uk. Nou ja, klein?! Hij is alweer 1 jaar. Zijn eerste verjaardag hebben we groots aangepakt. Het was een super feest! En wat was het druk! Heel veel vrienden en familie, we hadden stoelen tekort, dus dan maar staan en op de grond zitten. LOL
Aan het einde van de dag lag de bank helemaal vol met kado's. Goed verwent dus!

En nu is die kleine alweer bijna 14 maanden, over 2 dagen. En dat is te merken hoor. Super ondernemend, Klimt overal op, de bank, de stoelen, zelfs op het tv meubel *slik*. En ook de trap is hij in een mum van tijd op. Ben blij dat ik geen trap heb. Dus, opa's & oma's, deuren dicht of een traphekje ;) hihi

Verder gaat het allemaal heel goed met ons. We wonen hier heerlijk! Het begint al echt ons huisje te worden. Huidig project is de meegroeistoel, daar ben ik druk mee bezig, staat nu in de grondverf en dan kan over een paar dagen de uiteindelijke kleur er op. Het volgende project is de tuin, daar ga ik ook eerdaags mee aan de gang en dan hoop ik, wanneer de zomer nog komt, we lekker in de tuin kunnen zitten, spelen, eten etc....

Voor nu laat ik het hier even bij. Wij komen snel weer bij jullie terug!


Bijna jarig!

26 april 2013
Het is alweer bijna 1 jaar geleden dat je werd geboren! Mijn grootste geluk! Ja ja, want over 2 nachtjes word je 1, dan vieren we je eerste verjaardag!
Wat zal dat een groot feest worden, met veel kadootjes en plezier.
Mama heeft al allemaal slingers en ballonnen gehaald. En mama gaat samen met oma een mooie taart maken. En je kado staat ook al klaar.

Mama gaat vandaag alvast maar beginnen met ballonnen opblazen, want het zijn er maar liefst 100. 1 groot ballonnenfeest!

 

Mama

28 april 2013 20:01:46
 En of het een geslaagde dag was.
Heel veel kado's gehad. Super verwent! Xx
 

Opa en Oma Kaandorp.

28 april 2013 17:41:42
Vandaag ben je jarig.
1 jaar al. Wat gaat het snel.
Hartelijk gefeliciteerd.  
 

Oma Wilma

27 april 2013 06:17:58
 En Oma heeft ze gezien je box ligt helemaal vol dat wordt knallen met je verjaardag

11 maanden en je loopt los!

28 maart 2013
Gisteren weer een mijlpaal bereikt. Je loopt los! Het zijn nog korte stukjes, maar ze worden langer. Je vind het zelf ook allemaal erg spannend!
Soms kies je nog voor de makkelijk manier, kruipen, maar de uitdaging om los te lopen voer je regelmatig uit. Met vallen en opstaan weliswaar. Maar wat is dit geweldig!
Mama heeft gistermiddag nog mooi een klein stukje kunnen filmen.
En dat allemaal 1 dag voordat je 11 maanden was! Super!

Gister zijn we ook gezellig een dagje naar Artis geweest, samen met ome Jago en Bomi. Het was heel leuk en je genoot van alle diertjes en mensen om je heen!
 

Renee

28 maart 2013 21:13:48
Kanjer! ❤

 

Oma Wilma

28 maart 2013 19:33:20
 Ja heerlijk hoor en zo vlot, je geniet er gewoon van ( jippie weer wat nieuws) XXX

Consultatiebureau

26 maart 2013

Vanmorgen afspraak bij het consultatiebureau voor Djay’s 11 maanden check en vaccinaties. Dit doet een moederhart huilen, steeds al wakker vannacht, omdat je weet dat dit heel verdrietig en niet gewaardeerd gaat worden.

Ik ben blij dat die kleine van tevoren niet weet wat hem te wachten staat. Alhoewel, een beetje voorbereiden is wel eerlijker. Gelukkig accosieert hij het bureau nog niet met negatieve dingen.
Uitkleden, wegen, meten, lachen, spelen en de ruimte ontdekken. Ook bij de arts was het erg gezellig, tot…. ja tot de prikken. Djay’s vader was ook mee, en dat was ook wel nodig. We moesten ‘m samen vasthouden. Gillen! Tranen over mijn wangen… (en bij papa ook volgens mij)

Gelukkig was daar Knuf, voor de troost. En natuurlijk in mama’s armen…

Tijdens het aankleden was hij de ergste schrik alweer bekomen. Gelukkig. Op naar de 14 maanden… Maar dat duurt gelukkig nog lang.

 

Renee

28 maart 2013 13:19:29
Gelukkig niet zoveel last van gehad. Alleen de prikplekken zelf. Een beste rode bult en gevoelig bij aanraken.
Hij heeft het nodig ja.

 

Opa en Oma Kaandorp.

26 maart 2013 17:49:56
Ach, ach, het blijft vervelend, die prikken.
Maar Djay heeft ze wel nodig.
Het is elke keer weer even doorbijten.
Ik hoop dat hij er niet ziek van wordt.
Geef hem maar veel knuffels en ook van ons.
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.