Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Zwemmen in de Hoornse Vaart

13 februari 2013
Vandaag zijn we heerlijk wezen dobberen in de Hoornse Vaart in Alkmaar. En je papa was ook gezellig mee.
Je vind het heerlijk in het water, je bent echt een waterratje. Ook vind je het super interessant om naar de andere kindjes te kijken. Wat een plezier!

Na het zwemmen hebben we lekker bij opa & oma van Dooren gegeten en zijn we naar ome Jago en om Charel op visite geweest, want ome Jago was jarig.

Een gezellig, drukke dag weer dus. Nu lig je heerlijk te slapen...
 


 

Renee

28 maart 2013 13:20:47
Ja heerlijk!

 

Renee

14 februari 2013 06:50:10
Heerlijk vind ie het zo te zien, echt water-ratje

Carnaval 2013

10 februari 2013
Vandaag was het dan eindelijk zo ver... Je eerste Carnaval. Mama is stad en land afgeweest om een mooi pak voor je uit te kiezen, dat is niet makkelijk. Maar...uiteindelijk wat leuks gevonden. Een hondenpak, dalmatier. Het pakje heeft meer weg van een koeienpakje, de vlekken gezien dan. Maar het is zo super schattig.
 
 
Ook werd er weer een prlijsuitreiking georganiseerd door de Carnavals vereniging. De eerste 3 van de verschillende groepen (praalwagens, paren, koppels, volwassenen en kinderen). En jij was 2e van de groep kinderen. Helemaal leuk. Ze dachten wel dat je een koetje was. Maar dat mag de pret niet drukken. We hebben heerlijke dag gehad en je vond de optocht, achter de olifant, erg leuk! En ook opie was super trots!
 

9 maanden!

29 januari 2013
Gisteren was je alweer 9 maanden. Wat gaat de tijd snel. En wat ga je vooruit in je kunnen.
Je was net 8 maanden toen je je voor het eerst omhoog hees in de box, op 1 januari besloot je ook dat het tijd werd om te gaan kruipen, op 13 januari werd je eerst tand ontdekt, op 15 januari volgde nummer twee. Je gaat nu bij alle kasten staan, ook te tafel en de bank zijn niet meer veilig. Je wilt alleen maar lopen en loopt graag aan mama's hand.

Vandaag naar het CB geweest. Je loopt keurig op schema, niet zoveel gegroeid, maar ook niet veel in gewicht aangekomen, en daar zijn ze op het CB weer erg blij mee. Alles ging goed, alles klonk goed (hartje/longen) etc. De arts was/is helemaal tevreden. Omdat je al wil lopen en goed kan zitten loop je voor op gemiddeld qua ontwikkeling. Erg goed dus.

Over 2 maanden moeten we weer terugkomen, dan krijg je weer je prikjes. Spannend dus weer.

"Klap 'ns in je handjes" is op dit moment helemaal hot en dat spelletje speel je graag.

Verhuist!

21 januari 2013
Hoi hoi, even een berichtje van hier. Djay en ik zijn nu sinds 1,5 week verhuist. We zitten heerlijk. Zo blij met ons huisje.
Hier en daar moeten nog wel wat dingetjes gebeuren, maar het meeste is af. Ben super gelukkig zo met z'n twee. Ook Djay slaapt vanaf de eerste nacht goed. Hij doet het zo goed. Mijn kanjer! ❤

Binnenkort komen er foto's, maar zit thuis nog zonder internetaansluiting, dus kijk af en toe mijn mail e.d. even als ik bij mijn ouders ben of op mijn werk, of met mijn mobiel in een 'toevallige' wifi-zone ;)

Jullie horen mij snel weer!

 

Renee

26 maart 2013 16:30:45
Ben d'r SUPER blij mee!

 

Oma Wilma

21 januari 2013 21:11:11
 Heerlijk huisje hebben jullie saampjes.

Fijne Feestdagen

24 december 2012
Prettige Kerstdagen & Een Gelukkig 2013


Merry Christmas & A Happy Newyear!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.